Go to Top

Meedoen met zonnestroomdelen

Inschrijfformulier Zonnestroomdelen

Dak FablohalOp 24 september 2015 is de zonnecentrale van Coöperatie Duurzame Energie Ramplaan in gebruik genomen en inmiddels zijn er al 220 leden die op deze manier duurzame energie opwekken. Doe ook mee en word lid!

Meedoen in 3 stappen

  1. Bepaal met behulp van de Duurzame Energie Ramplaan Jaarrekening Calculator hoeveel zonnestroomdelen u af wilt nemen. Op het tweede tabblad vindt u de actuele waarde van de zonnestroomdelen. U krijgt ook direct een indicatie wat straks het (lagere) bedrag op uw eindafrekening wordt.
  2. Gebruik het onderstaande aanmeldformulier om u aan te melden. U ontvangt via de post de LedenovereenkomstTerm Sheet en Reglement.
  3. Ga naar de speciale Qurrent webpagina om over te stappen naar de energieleverancier die uw normale en straks ook uw zonnestroom gaat leveren.

Duurzaamheidslening

Wilt u uw zonnestroomdelen financieren met een duurzaamheidslening van de Gemeente Haarlem?  Ga naar www.haarlem.nl/duurzaamheidslening/ om informatie over de voorwaarden in te winnen.

Vragen of opmerkingen?

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Mail deze naar energiecooperatie@deramplaan.nl.

Inschrijfformulier

AanhefMevrouwMeneer

Akkoord voor deelnameIk ga akkoord en doe mee. Ik maak pas het geld over als het project doorgaat en ik de ledenovereenkomst, term sheet en het reglement heb ontvangen.
Uw akkoord voor vermeldingIk vind het geen probleem als mijn achternaam en straatnaam (zonder huisnummer) op Ramplaan.nl worden vermeld zodat andere geïnteresseerden kunnen zien wie er in de postcoderoos al meedoen.