Go to Top

Groepsaankoop zonnepanelen. Schrijf in voor 11 mei.

Tot en met 11 mei kunnen Haarlemse huis(en dak)-eigenaren zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor SamenZonneEnergie: een gezamenlijke inkoop van zonnepanelen. Door het bundelen van de vraag wordt een zo aantrekkelijk mogelijke prijs bereikt. De actie SamenZonneEnergie wordt georganiseerd door de gemeente Haarlem en onafhankelijk consumentencollectief iChoosr. Wie tot aankoop overgaat, maakt ook kans op een gratis zonnepaneel, aangeboden door de gemeente.

Hoe werkt de groepsaankoop?

Hoe werkt de groepsaankoop SamenZonneEnergie

Geïnteresseerden in de gezamenlijke inkoop kunnen zich tot en met 11 mei gratis en vrijblijvend inschrijven via www.samenzonneenergie.nl. Na een veiling onder gekwalificeerde leveranciers ontvangen de deelnemers een persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem en worden zij uitgenodigd voor een informatieavond. Vervolgens hebben de inschrijvers tot en met 28 juni om te beslissen of zij ingaan op het aanbod. De leverancier controleert of het dak geschikt is en installeert de zonnepanelen. Deelnemers worden zo volledig ontzorgd.

Zo’n 600 Haarlemmers gingen je voor
Haarlem deed al vier keer eerder mee met de actie SamenZonneEnergie. Hierdoor werden al meer dan 4500 zonnepanelen op bijna 600 Haarlemse daken geïnstalleerd. Een mooie bijdrage aan de ambitie van de stad om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Frans Buijsen nam deel aan de actie in 2013. Lees hier zijn ervaring.

Inschrijven, vragen en contact
Gratis en vrijblijvend inschrijven voor de gezamenlijke inkoop kan tot en met 11 mei viawww.samenzonneenergie.nl. Ook voor meer informatie kun je op deze website terecht. Neem voor vragen contact op via het contactformulier op de website of bel naar iChoosr: 0800 0200 357.