Go to Top

Kom naar de ALV van de Energiecoöperatie maandag 20 mei

Voor leden van de energiecoöperatie wordt binnenkort een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd.

De ALV is alleen voor leden en zal op maandagavond 20 mei a.s. om 20:00 plaatsvinden in de aula van Woonzorgcentrum De Blinkert, Rockaertshof 66, 2015 ED Haarlem. Vanaf 19:30 staat de koffie klaar en bent u van harte welkom. Na afloop van de vergadering drinken we nog graag met u een drankje.

Tijdens de ALV kunnen alle leden van de coöperatie hun stem doen gelden. Alle leden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging via de e-mail met hierin een speciale link waarmee ze zich kunnen aanmelden. De stukken en de agenda ontvangen ze enkele weken voor de ALV.

Heeft u wel zonnestroomdelen maar geen uitnodiging voor de ALV ontvangen? Mail naar energiecooperatie@deramplaan.nl.